Cruise & Maritime Voyages krijgt groen licht om te varen met de Discovery

@ Cruise & Maritime Voyages

Cruise & Maritime Voyages heeft op haar facebookpagina bekendgemaakt dat de autoriteiten de cruisemaatschapij het groene licht hebben gegeven om weer te varen met de Discovery. Alle inspecties zouden positief zijn uitgevallen. Door technische problemen moest haar eerste reis na een 11-daagse renovatie uit het droogdok nog worden geannuleerd. De Discovery zal eerst koers zetten naar Bristol Avonmouth waarvandaan aanstaande vrijdag wordt vertrokken voor een cruise van 15 nachten naar het Noorderlicht.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

Aan het laden