Holland America Line zet twee extra schepen in op Azië voor 2013 – 2014 seizoen


MS Rotterdam

Holland America Line zet haar schepen ms Volendam en ms Rotterdam in Azië in voor het 2013-14 seizoen. Deze populaire regio biedt hiermee een mooie en robuuste route terwijl tegelijkertijd de capaciteit wordt vergroot. Nieuwe uitgebreide Singapore routes maken het eenvoudiger om een rondreis te maken en exotische bestemmingen te bezoeken als Myanmar en Indonesië. Voor de Nederlandse markt komt Indonesië zo wel heel dichtbij, zeker omdat de schepen vanuit de thuishaven Rotterdam vertrekken. De verschillende 14-daagse vaarroutes en langere Collectors’ Voyages — een combinatie van verschillende cruises in een langere cruise — bieden ook verlengings- en overnachtingsmogelijkheden in sommige wereldsteden van Azië . Twee uitgebreide 51- en 53 daagse ‘Collector’ Voyages in januari en maart, bezoeken onder meer Maleisië, Thailand, Sri Lanka en Indonesië, met vertrek- en aankomsthaven in Rotterd

“Azië blijft groeien als een populaire cruisebestemming en dus is dit het juiste moment om de capaciteit in deze regio te vergroten en onze gasten te voorzien in een divers en spannend reisschema in dit magische deel van de wereld”, aldus Richard Meadows, Executive Vice President, Marketing & Sales voor Holland America Line. “De aangepaste routes bieden gasten de kans om de rijke Aziatische cultuur tot zich te nemen en zelfs het binnenland te bezoeken om sommige van de bekendste bezienswaardigheden te bekijken”

De volgende reizen worden aangeboden:

Nieuwe 14-daagse Aziatische ‘Adventure Voyage’ (tarieven vanaf 1399,- EUR p.p.)
Met vertrek vanuit Singapore op 17 februari 2014, vaart het ms Volendam een rondreis die reikt tot aan Myanmar en daarnaast Maleisië, Thailand en India aandoet. De 14-daagse cruise doet de havens aan in Malacca, Penang, Porto Malai en Port Klang (met overnachting), Maleisië, Phuket, Thailand; Rangoon (met overnachting), Myanmar en Port Blair, India. Port Klang is de toegangspoort tot de stad Kuala Lumpur bekend om de gevarieerde architectuur, Malay moskeeën, Hindu tempels en 222-are grote tuinmeren. Met een overnachting in Rangoon, hebben gasten voldoende tijd om de Shwedagon Pagoda — één van Azië’s grootste religieuze plekken met vergulde koepels die de stad beschermen – te bezoeken.

Nieuwe 14-daagse Indonesische ’Discovery Voyages’ (tarieven vanaf 1449,- EUR p.p.)
Het ms Rotterdam vaart een serie en het ms Volendam biedt één vertrek aan op de rondreis naar Indonesië vanuit Singapore in 2014. De 14-daagse reis doet havens aan in Jakarta, Semarang (Java), Lembar (Lombok), het eiland Komodo, Makassar (Sulawesi), Probolinggo en Suabaya (Java) evenals een overnachting in Bali. Gasten kunnen oog in oog komen te staan met de bekende Komodo draak op het eiland Komodo, terwijl een overnachting in Bali voldoende tijd geeft om aan land een traditioneel vuurdansoptreden bij te wonen of de Besakih Tempel (die door de Balinese Hindu wordt beschouwd als de moedertempel) te bezoeken. Vertrekdata zijn 6 januari, 14 en 28 februari en 14 maart 2014.

14-daagse Verre Oosten ‘Discovery Voyages’ (tarieven vanaf 1349,- EUR p.p.)
ms Volendam’s 14-daagse Verre Oosten ‘Discovery Voyages’ vaart tussen Hong Kong, China en Singapore en doet de volgende havens aan: Koh Samui en Bangkok (met overnachting), Thailand, Sihanoukville, Cambodja en Phu My, Nha Trang, Da Nang en Halong Bay, Vietnam. Vertrekdata zijn 9 december 2013 (12-daagse route), 6 en 20 januari en 3 februari 2014.

Het schip biedt een speciale 16-daagse reis aan tijdens de feestdagen met vertrek op 21 december 2013 inclusief overnachtingen in Hong Kong, Phu My en Laem Chabang (Bangkok). De overnachting in Bangkok geeft voldoende tijd om in Bangkok te winkelen bij de bekende Damnoen Saduak (Drijvende Markt) of de gouden tempels en het Grand Palace te bezoeken.

14-daagse China en Japan Voyages (tarieven vanaf 1299,- EUR p.p.)
Voor ms Volendam’s China en Japan Voyages, kunnen gasten kiezen om tussen Hong Kong en Kobe (Osaka) in Japan te varen of een rondreis vanaf Kobe te ondernemen. De 14-daagse cruises zijn inclusief overnachtingen in de havens van Xingang (Beijing) en Shanghai, China, en dagbezoeken aan Dalian, China, Pusan, Zuid Korea en Nagasaki, Japan. Vertrekdata zijn 17 en 31 maart 2014. Zuid Korea is een van de meest opkomende bestemmingen in Azië en gasten kunnen de Beomeosa Tempel bezoeken of Gyeongju dat op de Werelderfgoederenlijst van UNESCO staat. Beijing brengt millennia aan historie met een grote variëteit aan bezienswaardigheden in en rondom de stad, inclusief het Tiananmen Plein, de ‘Verboden Stad, de Grote Muur en het Olympisch Stadium uit 2008.

19-daagse Great Barrier Reef (tarieven vanaf 1599,- EUR p.p.)
Reis van Melbourne naar Singapore met het ms Volendam met vertrek op 20 november 2013. Inclusief twee dagen cruisen in de Great Barrier Reef met stops in Sydney, Burnie (Tasmanië), Hamilton Eiland, Cairns en Darwin, Australië, Komodo Eiland, Bali en Semarang, Indonesië voor aankomst in Singapore.

28-daagse Verre Oosten Adventure Collectors’ Voyage (tarieven vanaf 2499,- EUR p.p.)
ms Volendam’s 28-daagse Verre Oosten Adventure Collectors’ Voyage van Hong Kong naar Singapore vertrekt 3 februari 2014 en combineert de Verre Oosten Discovery reis met de Aziatische Adventure routes. De reis is inclusief de havens Laem Chabang (Bangkok), Rangoon en Port Klang, evenals verlengingen in veel van de populaire bestemmingen. Het programma doet havens aan in Vietnam, Thailand, Cambodia, Maleisië, Myanmar en India.

51-daagse Spice Route naar Singapore Collectors’ Voyage vanuit Rotterdam (tarieven van 4999,- EUR p.p.)
Met vertrek 8 januari 2014 vanaf Rotterdam zet het ms Rotterdam koers richting Singapore op een van de 51-daagse Collector’s Voyage die aanlegt in de havens in Portugal, Spanje, Malta, Turkije, Griekenland, Egypte, Oman, India, Sri Lanka, Thailand, Maleisië en Indonesië. Hoogtepunten zijn een doorvaart bij daglicht van het Suez Kanaal, een laat vertrek van Safaga, Egypte en een overnachting in Muscat, Oman, Mumbai (Bombay), India en Bali, Indonesië. Tijdens deze lange reis, kunnen gasten een aantal van ‘s werelds meest bekende en indrukwekende hoogtepunten bezoeken zoals Ephesus in Turkije, de Acropolis in Griekenland, Luxor en de Vallei der Koningen in Egypte, de Taj Mahal in India en de tempel van Borobudu in Java. Extra Collectors’ Voyage segmenten van 25-, 36-, 37- en 39-dagen zijn mogelijk op deze cruise.

53-daagse Indonesië, Arabië en India Discovery Collectors’ Voyage (tarieven vanaf 5299,- EUR p.p.)
Met vertrek op 14 maart 2014, koerst het ms Rotterdam een 53-daagse Collectors’ Voyage van Singapore terug naar Rotterdam, terwijl havens bezocht worden in Indonesië, Maleisië, Thailand, Sri Lanka, India, Oman, Egypte, Griekenland, Italië, Spanje en Portugal inclusief een doorvaart bij daglicht van het Suez Kanaal. Hoogtepunten zijn Java en het eiland Komodo, Indonesië, Port Klang, Maleisië, Phuket, Thailand, Colombo, Sri Lanka en overnachtingen in de havens van Bali, Mumbai (Bombay) en Muscat. Extra Collectors’ Voyage segmenten van 25-, 38- en 39-dagen zijn mogelijk op deze cruise.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.