MSC Cruises wedstrijdsponsor bij oefenduel Brazilie-Italie

@ MSC Cruises

De vriendschappelijke voetbalinterland tussen de grootmachten Brazilie en Italie op donderdag 21 maart 2013 in Geneve zal worden gesponsord door MSC Cruises. De cruisemaatschappij heeft haar hoofdkantoor in de grootste stad van Zwitserland na Zurich. Het oefenduel in het Stade de Geneve is een voorproefje van de ontmoeting in de FIFA Confederations Cup komende zomer.

MSC Cruises heeft veel van haar relaties uit Brazilie en Italie, twee van de grootste afzetmarkten van MSC Cruises, uitgenodigd voor de wedstrijd. Het logo van de maatschappij is o.a. te zien op de wedstrijdtickets, de reclameboarding en op grote spandoekken. De verwachting is dat het duel door 25 miljoen mensen over de gehele wereld op televisie zal worden bekeken.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

Aan het laden