Norwegian Getaway krijgt dinershow The Illusionarium

1024x1366 illusionarium stage
The Illusionarium op Norwegian Getaway

De in aanbouw zijnde Norwegian Getaway van Norwegian Cruise Line zal een nieuwe diner show gaan vertonen. De voorstelling The Illusionarium gaat entertainment,magie en dineren met elkaar combineren. De magie komt terug met elementen van Jules Verne, Houdini en een sfeer die past bij die tijd. Interactieve magie en een groot videoscherm maken de show compleet. Dit maakte Norwegian Cruise Line directeur Kevin Sheehan vandaag op de Cruise Shipping Miami conferentie bekend.

Top magiër Jeff Hobson vormt samen met Tony-Award designer David Gallo en choreografe Patricia Wilcox, het trio dat de show gaat ontwerpen. De nieuwe show vervangt de huidige Cirque show van de Norwegian Epic en de binnenkort in de vaart komende Norwegian Breakaway.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

Aan het laden