[video] Royal Rendezvous Queen Elizabeth en Queen Mary

Vannacht heeft de ‘Royal Rendezvous’ plaatsgevonden tussen de Queen Elizabeth en de Queen Mary. Het was de eerste keer dat beide schepen van Cunard elkaar ontmoeten in de haven van Long Beach, Californie. De laatste keer dat de originele Queen Elizabeth en de Queen Mary, dat momenteel onderdak biedt aan een hotel en drie restaurants, elkaar troffen was in 1967. Net als toen brachten de schepen bij het passeren elkaar een saluut via hun scheepshoorn, gevolgd door een vuurwerkshow. Het schouwspel werd gevolgd door honderden mensen vanaf beide schepen. Woensdag zei de Queen Elizabeth de Queen Mary weer vaarwel en vervolgde haar weg naar Puerto Vallarta.

ARVE Error: id and provider shortcodes attributes are mandatory for old shortcodes. It is recommended to switch to new shortcodes that need only url

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

close

Mis niets meer!


Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.