Exclusieve hutten voor de nieuwe AIDAschepen

Het exclusieve Patio Dek

De twee nieuwe AIDA schepen die in Japan gebouwd gaan worden bij Mitsubishi Heavy Industries shipyard, zullen exclusieve hutten en eigen faciliteiten krijgen. Passagiers die kiezen voor de Panorama hutten, hebben de beschikking over een balkon en toegang tot het privé Patiodek met bar, ligbedden en zwembad.

Net als de Holland America Line zullen de twee schepen Lanai hutten met schuifdeuren gaan aanbieden. Deze komen dan uit in een soort van wintertuin.

In totaal bieden de schepen 16 verschillende hutten aan die variëren van binnenhut tot een 50m2 grote suite met twee badkamers, inloopkast en een balkon van 82m2.

De maidenvoyage van het eerste schip staat gepland van 22 maart tot en met 16 juni 2015. De 86 dagen durende reis gaat van Japan naar Duitsland inclusief bezoeken aan 39 havens in 22 landen. Het tweede schip wordt in 2016 opgeleverd.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

3 thoughts on “Exclusieve hutten voor de nieuwe AIDAschepen

 • 15 maart 2013 om 09:22
  Permalink

  Hoi,

  Volgens mij is het tot 16 juni 2015 ipv 16 juli 2015

  Groet Gert

  • 15 maart 2013 om 17:12
   Permalink

   Inderdaad, dankje! En veel plezier op de aidastella, ik lees graag je ervaringen! Groet, Miriam

 • 15 maart 2013 om 19:11
  Permalink

  Hoi Miriam.

  komt helemaal goed, bij terug komst plaats ik foto’s op facebook. ik mail je dan wel.

  Groetjes

Reacties zijn gesloten.

Aan het laden