Holland America Line viert 140e verjaardag met historische aanbiedingen

Holland America Line bestaat op 18 april 2013 140 jaar. Om deze aankomende verjaardag te vieren biedt Holland America Line nu op brede schaal ‘historische’ aanbiedingen aan. Dit geldt voor de 2013 cruises, de CruiseTours en ook voor het 2014 winter en voorjaarsprogramma Exotic Voyages. De aanbieding is inclusief een $140 boordtegoed per stateroom op een aantal afvaarten en op de uitgebreide Collectors’ Voyages, en biedt verleidelijke cruisetarieven voor derde en vierde personen die samen een state room delen.

“Holland America Line kent een rijk historisch erfgoed en we vieren deze historie op verschillende manieren inclusief speciale aanbiedingen”, zegt Richard Meadows, Executive Vice President, Marketing & Sales voor Holland America Line. “We willen graag zowel onze trouwe gasten als gasten die voor het eerst een cruise maken aan boord verwelkomen om samen onze verjaardag te vieren. Deze aanbiedingen maken het nu wel heel aantrekkelijk om een Holland America Line cruise te boeken.”

Cruisegebieden die vallen binnen de viering van het 140 jarige bestaan zijn onder meer de Alaska cruises en Cruise Tours, Europa, het Caribisch Gebied, Mexico, Canada/New England, het Panama kanaal, Azië, Australië/Nieuw Zeeland, Hawaï/Tahiti en Zuid Amerika. Boekingen moeten gemaakt zijn voor 21 april, 2013 om zo optimaal gebruik te maken van de aanbiedingen.

Driegeneratie cruises worden in toenemende mate populair en gasten die op zoek zijn naar gezinsvriendelijke vakanties kunnen aantrekkelijk geprijsde zevendaagse cruises naar Alaska of Canada/New England boeken. Alternatief is een 14-daagse Europese cruise, waarbij kortingen gelden voor de derde en vierde persoon. Een leuke manier om met de gehele familie idyllische regio’s te ontdekken en kennis te maken met verschillende culturen door het boeken van een van de vele landexcursies.

Met deze aanbieding kan een gezin van vier personen deze zomer de prachtige kustlijn van Canada en New England ontdekken op een zevendaagse cruise voor maar €599 per persoon op basis van de eerste twee gasten in een state room met zeezicht. De twee kinderen in dezelfde state room betalen dan slechts €149 per kind. Families die voor een magische reis naar de middernachtszon in Noord Europa kiezen, kunnen deze zomer een 14-daagse cruise boeken, waar de eerste twee gasten €1,749 per persoon betalen op basis van een stateroom met zeezicht. De twee meereizende kinderen betalen bij verblijf in diezelfde state room dan €499 per kind. Zo komt cruisen ook voor gezinnen binnen handbereik.

Holland America Line is in 1873 opgericht als de Nederlandsch-Amerikaansche Stoomvaart Maatschappij (NASM), een scheepvaart – en passagiers lijn. Aangezien het hoofdkantoor in Rotterdam gehuisvest was met een directe lijn naar Amerika, werd het al snel bekend als ‘de’ Holland America Line. Binnen 25 jaar beschikte het bedrijf over een vloot van zes cargo en passagiers schepen, actief tussen Holland en NederlandsIndië. De lijn was in de eerste instantie gericht op het vervoeren van immigranten van Europa naar de Verenigde Staten tot na het begin van de eeuw en bracht 850.000 starters naar de Nieuwe Wereld. 

Ondanks het feit dat vervoer en scheepvaart de belangrijkste inkomstenbron was, begon het bedrijf in 1895 met het aanbieden van de eerste cruisevakanties. In 1973 werd de cargo divisie verkocht. Vandaag de dag vaart de belangrijkste cruisemaatschappij met 15 elegante schepen naar zeven continenten en bezorgt het jaarlijks bijna 800.000 passagiers een droomvakantie.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

Aan het laden