Opnieuw technische problemen voor cruiseschip Carnival Cruise Lines

@ Carnival Cruise LinesOpnieuw kampt een cruiseschip van Carnival Cruises met technische problemen. Nadat enkele weken geleden de Carnival Triumph op drift raakte in de Golf van Mexico na brand in de machinekamer moest donderdag de Carnival Dream haar cruise eerder beeindigen wegens elektriciteitsproblemen. In tegenstelling tot de Carnival Triumph bevond de Carnival Dream zich niet op zee, maar in de haven van Phillipsburg op Sint-Maarten, toen het mankement aan een noodgenerator tijdens een routinetest werd ontdekt. De elektriciteit zou hierdoor op enkele momenten zijn weggevallen. Passagiers aan boord lieten aan CNN weten dat dit o.a. ertoe leidde dat de liften en toiletten tijdelijk niet meer volledig functioneerden.

Carnival Cruises heeft in een statement aangegeven dat het personeel hard aan het werk is om de technische problemen te verhelpen. De Amerikaanse cruisemaatschappij is bezig om alle passagiers, die nooit in gevaar zouden zijn geweest, met privecharters en reguliere vluchten vanuit Sint-Maarten naar huis te vliegen. Zij krijgen voor 3 cruisedagen geld terug en 50% korting op een volgende cruise. De geplande volgende cruise van Carnival Dream, die zaterdag zou beginnen, is inmiddels geannuleerd. Passagiers voor deze cruise krijgen hun volledige som terug en 25% korting op een toekomstige cruise van 7 dagen.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

Aan het laden