Michelinsterren op Europa van Hapag Lloyd Cruises

Op de Europa 1 van Hapag-Lloyd Cruises wordt in juni een wel heel bijzondere cruise gemaakt. Cruiseaanbieder VCK Cruises biedt de mogelijkheid om kennis te maken met het meest luxe schip ter wereld. Op 9 juni vindt op de Europa 1 in Antwerpen het jaarlijkse “Europa’s Beste” evenement plaats. Negen Europese topkoks koken die avond de (Michelin) sterren van de hemel tijdens een culinair festijn dat zijn weerga niet kent. Het zonnedek van de Europa wordt omgebouwd tot één groot openluchtrestaurant. Dit alles onder het genot van de beste wijnen en champagnes. De avond wordt afgesloten met een spectaculair vuurwerk.

De cruise van vier dagen gaat vervolgens naar Amsterdam, een dag op zee, en eindigt op 12 juni in Hamburg. Voor deze culinaire cruise (vanaf 990 euro) zijn een beperkt aantal hutten beschikbaar bij VCK Cruises. 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.