Ook mechanisch ongemak voor Carnival Legend

Het zit Carnival Cruise Lines dit jaar niet mee. Na de brand in de machinekamer van de Carnival Triumph en een falende noodgenerator op de Carnival Dream kende vrijdag de Carnival Legend technisch ongemak. Het cruiseschip kampte met aandrijvingsproblemen, waardoor het snelheid verloor. Dit zorgde ervoor dat het haar koers moest verleggen om tijdig haar eindbestemming, Tampa, te bereiken. Een stop op Grand Cayman op de Kaaimaneilanden moest hiervoor worden geschrapt. De verwachting is dat de Carnival Legend, met 2.124 passagiers, zondag haar thuishaven zal binnenvaren. De veiligheidssytemen en hotelfaciliteiten hadden geen hinder van het mechanische malheur. De Amerikaanse cruisemaatschappij heeft wel besloten om elke passagier 100 pond tegoed te geven en de vooruitgeboekte excursies voor de Grand Cayman te vergoeden. Verder krijgen ze 50% korting op een volgende cruise van Carnival.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

Aan het laden