Sharon Stone wordt doopmoeder van riviercruiseschip AmaVida

@ AmaWaterways

Riviercruisemaatschappij AmaWaterways heeft bekendgemaakt dat actrice en producer Sharon Stone de doopmoeder wordt van haar nieuwe schip de AmaVida. Het schip biedt plaats aan 106 passagiers en wordt geleased van haar Portugese partner Douro Azul. Stone, bekend van de kaskrakers Basic Instinct en Casino, zal het schip tijdens een feestelijke ceremonie op 22 maart in Porto (Portugal) dopen. De AmaVida zal in 2013 en 2014 alleen op de Douro rivier in Portugal varen.

‘We zijn verheugd dat zo’n talentvol en geprezen persoon als Sharon Stone doopmoeder wordt van de AmaVida. We zijn geinspireerd door haar uitgebreide inzet voor liefdadigheidsinstellingen. Haar schoonheid en elegantie maakt haar de perfecte match voor de AmaVida, een van de mooiste en meest technologische riviercruiseschepen van  vandaag de dag’, aldus Kristin Karst, Executive Vice President van AmaWaterways.

Meer info: Amavida

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

Aan het laden