Dit weekend Open Dagen riviercruiseschepen Select Voyages in Rotterdam

Select Voyages

Select Voyages organiseert dit weekend, op 16 en 17 maart 2013,  in Rotterdam open dagen op enkele van haar riviercruiseschepen. De MS Serenity**** en de MS Switzerland II**** liggen aan de Westerkade in Rotterdam. De schepen zijn te bezoeken van 11:00 uur tot 16:00 uur. Aan boord van de luxe riviercruiseschepen ontvangt Select Voyages de bezoekers voor een rondleiding aan boord om zo kennis te maken met de schepen en de rederij. Voor iedereen staat er een heerlijk kopje koffie/thee en wat lekkers klaar. Inschrijving voor deze open dag is niet nodig.

Wanneer: 16 en 17 maart 2013
Tijdstip: 11:00 – 16:00 uur
Waar: Westerkade, Rotterdam
Kosten: Toegang gratis

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

Aan het laden