Marco Polo voor reparatie in droogdok tot Pasen

Marco Polo

De schade die de Marco Polo vorig weekend nabij de haven van Sortland in Noorwegen heeft opgelopen blijkt erger dan gedacht. Nader onderzoek in het droogdok van Antwerp Ship Repair, waar het cruiseschip van Cruise & Maritime Voyages sinds donderdag ligt, heeft uitgewezen dat de herstelwerkzaamheden niet op tijd uitgevoerd kunnen worden voor de geplande volgende cruise aanstaande zondag. Deze cruise was al enkele dagen uitgesteld door het incident. Op basis van de resultaten van het onderzoek is daarom besloten om de gehele cruise te annuleren. De cruisepassagiers zijn hiervan inmiddels op de hoogte gebracht. Zij krijgen hun geld inclusief 50 pond extra terug en ontvangen tevens 25% korting op een volgende cruise van CMV. De vol- gende cruise, ‘Nederlandse bollenvelden en tui- nen met Pasen’ waarbij Amsterdam (ivm Keukenhof) wordt aangedaan, is uitgesteld naar 31 maart 2013.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

Aan het laden