Flash mob tijdens doop MSC Preziosa

Sophia Loren

Aanstaande zaterdag, 23 maart, zal in het Italiaanse Genua de doop plaatsvinden van het nieuwste cruiseschip van MSC Cruises, de MSC Preziosa. Zoals gebruikelijk bij de Italiaanse cruisemaatschappij zal ac- trice Sophia Loren als doopmoeder het schip, dat plaats biedt aan ruim 4.000 passagiers, tijdens een spectaculaire ceremonie dopen. De MSC Preziosa zal bij haar doop geflankeerd worden door twee andere schepen uit de vloot van MSC, namelijk de MSC Splendida en de MSC Opera. Zij zullen voor deze gelegenheid speciaal aanmeren in de haven van de Italiaanse stad.

De passagiers op deze schepen krijgen zelfs nog een rol in de doopceremonie via een heuse flash mob. De passagiers zullen vantevoren in hun hut een pakket aantreffen met daarin speciale lichten en uitgebreide instructies. Het knipperen van de lichten op muziek in een gearrangeerde compositie vanaf de schepen moeten van de doop een ware happening maken.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

Aan het laden