Carnival annuleert cruises om noodvoorzieningen te verbeteren

@ Carnival Cruise Lines

Carnival Cruise Lines heeft naar aanleiding van de technische problemen die de afgelopen periode zich voordeden o.a. op de Carnival Triumph en de Carnival Legend besloten om haar gehele vloot te onderwerpen aan een uitgebreide inspectie. De Carnival Triumph en de Carnival Sunshine, die zich momenteel nog in het droogdok bevindt voor renovatie, zijn de eerste schepen die onder de loep worden genomen. De Amerikaanse cruisemaatschappij wil o.a. de technische noodvoorzieningen en de detectie- en brandblussystemen verder verbeteren. Aangezien het doorvoeren van deze aanpassingen enige tijd in beslag gaan nemen zullen beide schepen pas later dan gepland weer in de vaart gaan. De Carnival Triumph wordt pas op 3 juni 2013 weer terug verwacht en de Carnival Sunshine op 5 mei 2013. Passagiers die hadden geboekt op geannuleerde cruises krijgen hun cruise volledig vergoed en 25% korting op een volgende cruise. Carnival Cruise Lines heeft de verwachting uitgesproken dat het doorvoeren van dezelfde aanpassingen op andere schepen vanwege de opgedane ervaringen tot minder oponthoud zullen leiden.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

Aan het laden