Disney excursies exclusief voor volwassenen in Europa

Disney Fantasy

Disney Cruise Line staat bekend om de uitgebreide excursies voor families. Voor de kinderen die meegaan, zijn er aparte kinderactiviteiten gedurende zo’n dag. Disney heeft echter ook tijdens elke cruise excursies die exclusief voor volwassenen bedoeld zijn. Juist voor echtparen zonder kinderen of ouders die even zonder de kinderen op stap willen, zijn deze excursies perfect. De cruisemaatschappij heeft onlangs een aantal excursies voor de cruises in de Middellandse zee bekend gemaakt. Een aantal excursies, zoals een bezoek aan de San Marco basiliek & gondelvaren in Venetië, hebben twee groepen; een groep voor families en een groep exclusief voor volwassenen.

Nieuw voor volwassenen is bijvoorbeeld in Athene een bezoek aan de Acropolis in combinatie met een culinaire tour door de Plaka. Een lokale kok laat vervolgens zien hoe echte Griekse gerechten gemaakt worden met lokale ingrediënten.

In Rome kunnen volwassenen mee naar een mozaïek workshop onder leiding van een lokale kunstenaar. Ondertussen wordt er wijn geproefd en lokale kaas en gedroogde worst. Daarna is er uiteraard nog vrije tijd om in Rome rond te wandelen.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.