NCL lanceert nieuw ‘Guppies’ programma voor kinderen onder 3 jaar

Norwegian Cruise Line heeft dinsdag bekendgemaakt dat ze het kinderprogramma, Splash Academy, op haar cruiseschepen heeft uitgebreid met een speciaal programma voor kinderen van zes maanden tot 3 jaar oud. Het programma, genaamd ‘Guppies’ biedt ouders en kinderen de gelegenheid om deel te nemen aan activiteiten die gebaseerd zijn op verschillende zintuigen waaronder baby kunst met biologische producten, baby ‘Rhyme Time’ waarbij populaire kinderversjes worden nagespeeld met poppen en ‘Motion in the Ocean’ een mini-gymles voor ouders en baby’s.

Lees meer in de blog ‘Kinderen en Cruisen’

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

close

Mis niets meer!


Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.