Royal Princess wordt in juni in Southampton gedoopt

@ Princess Cruises

De Royal Princess, het nieuwe cruiseschip van Princess Cruises, zal in juni van dit jaar worden gedoopt in Southampton. De feestelijkheden zullen over een gehele week worden uitgesmeerd. De Royal Princess, dat plaats gaat bieden aan 3.600 passagiers, komt op 7 juni voor de eerste keer aan bij de Ocean Terminal in Southampton. De daadwerkelijke doop staat gepland op donderdag 13 juni. Hoe de doop van de Royal Princess, waar momenteel de laatste hand aan wordt gelegd op de werf van Fincantieri in het Italiaanse Monfalcone, exact zal gaan plaatsvinden wil de cruisemaatschappij nog niet prijsgeven. Zo is het nog onbekend wie de doopmoeder wordt van het schip. Princess heeft wel laten weten dat het voor diverse evenementen op 8, 11 en 12 juni 10.000 voormalige Princess passagiers en 2.000 reisagenten zal uitnodigen. Tevens staan er twee korte preview cruises op het programma op 9 en 14 juni naar de Kanaaleilanden. De echte ‘Maiden Voyage’ naar de Middellandse Zee vertrekt op 16 juni.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

Aan het laden