Dieet-cruise op MSC Preziosa in mei 2013

Op vakantie gaan, tegelijkertijd in shape komen én je gezondheid een boost geven. MSC Cruises maakt dit mogelijk met een dieet cruise in samenwerking met een van de bekendste voedingsdeskundigen ter wereld: Pierre Dukan. Na het succes in 2012 lanceert MSC Cruises in mei 2013 een tweede thema cruise aan boord van het gloednieuwe schip MSC Preziosa. MSC cruises biedt hun gasten de zeldzame kans om kilo’s te verliezen terwijl wordt genoten van een prachtig reis door de westelijke Middellandse Zee.

Aan boord van de MSC Preziosa staat een team van voedingsdeskundigen, diëtisten, chefs, personal trainers en specialisten van de Dukan methode klaar. Pierre Dukan heeft 30 jaar ervaring, wereldwijd meer dan 20 aanhangers en maar liefst 19 boeken op zijn naam staan. Bij de Dukan methode staat verantwoord afvallen centraal: genieten van lekker eten mét blijvend resultaat. Aan de start van de cruise staat een welkomstgeschenk met Dukan producten klaar voor de gasten, wordt een persoonlijke gezondheidsbeoordeling gepland en is er individueel advies over de dieet-, sport- en trainingsprogramma’s. Tijdens de cruise kunnen gasten workshops bijwonen over het verliezen van gewicht en culinaire demonstraties en kooklessen volgen. Met al deze kennis kan thuis het gezonde ritme worden voortgezet met dagelijkse coaching via dukandieet.com.

Aan boord van de MSC Preziosa kan gebruik gemaakt worden van alle faciliteiten die het schip te bieden heeft: een state-of-the-art fitnesscentrum waaronder ook een spinningruimte en een uitgebreid aanbod aan gewicht- en cardio-apparaten. Het is ook mogelijk pilates-, aerobics-, en yoga lessen te volgen. De dieet cruise met de MSC Preziosa vindt plaats van 17 tot 24 mei en volgt een route door de westelijke Middellandse Zee met stops in Italië, Tunesië, Frankrijk en Spanje.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.