Fotoreportage doop 10 Viking schepen in Amsterdam

Cruise fan en vaste bezoekster van de website Henny Westenburger heeft woensdagmiddag een bezoek gebracht aan de cruiseterminal PTA in Amsterdam. Daar vond de doop plaats van 10 Viking riviercruiseschepen. Zij maakte de volgende prachtige fotoserie van het spektakel.

Heb je ook foto’s die je wilt delen met de andere lezers van Cruisereiziger? Stuur een mail naar info@cruisereiziger.nl

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

One thought on “Fotoreportage doop 10 Viking schepen in Amsterdam

  • 24 maart 2013 om 13:36
    Permalink

    Mooie foto’s Miriam, bedankt namens Rivercruise Port of Amsterdam

Reacties zijn gesloten.

Aan het laden