Holland America Line in 2014 met zeven schepen in Alaska

Cruiseterminal Kusadasi - Oosterdam
MS Oosterdam

Holland America Line heeft bekendgemaakt dat in 2014 zeven cruiseschepen uit haar vloot 7 tot 14 daagse routes zullen gaan varen van de Inside Passage tot Glacier Bay en verder langs de kust van Alaska. Naast de MS Statendam zal ook de MS Oosterdam cruises gaan maken op de Glacier Discovery route, tussen Vancouver en Seward. Daarmee wordt zowel de capaciteit qua passagiers als qua beschikbare balkonhutten vergroot in de Golf van Alaska.

Daarnaast zal de MS Amsterdam vanaf medio mei 2014 weer 7-daagse tot 14-daagse ‘Alaskan Explorer’ cruises in Alaska varen die o.a. unieke plekken als Hubbard Glacier en Tracy Arm Fjord aandoen. Het gaat om 4 14-daagse en 10 7-daagse cruises met begin- en eindpunt Seattle. Ook de MS Westerdam vaart vanaf begin mei 21 cruises vanuit Seattle. De MS Oosterdam en MS Statendam varen vanaf mei elk 18 7-daagse ‘Glacier Discovery’ cruises naar de Golf van Alaska vanuit Vancouver. Deze schepen gaan ook 3 7-daagse ‘Inside Passage’ routes varen vanuit Vancouver, net als de MS Volendam (21), MS Zaandam (20) en de MS Zuiderdam (20).

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

Aan het laden