Volg zaterdag live de doopceremonie van de MSC Preziosa

Op zaterdag 23 maart 2013 om 18:30 uur (tot 21:00 uur) vindt in het Italiaanse Genua de doop plaats van de MSC Preziosa. Zoals gebruikelijk bij de Italiaanse cruisemaatschappij zal actrice Sophia Loren als doopmoeder het schip, dat plaats biedt aan ruim 4.000 passagiers, tijdens een spectaculaire ceremonie dopen. De MSC Preziosa zal bij haar doop geflankeerd worden door twee andere schepen uit de vloot van MSC, namelijk de MSC Splendida en de MSC Opera. Zij zullen voor deze gelegenheid speciaal aanmeren in de haven van de Italiaanse stad. De ceremonie is live te zien op de website van MSC Cruises. Tijdens de ceremonie zal een flash mob gedaan worden met de twee andere aanwezige schepen. Verder treedt een Italiaans komisch duo op, Ale & Franz.  De muziek tijdens de ceremonie wordt verzorgd door de Italiaanse componist Ennio Morricone. Hij componeerde muziek voor meer dan 500 films en televisieseries. 

De MSC Preziosa gaat na de doop de eerste maanden, tot in ieder geval november 2013, in de Westelijke Middellandse Zee varen en doet havens aan als Genua, Marseille, Barcelona, Tunis, Messina en Napels.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

2 thoughts on “Volg zaterdag live de doopceremonie van de MSC Preziosa

 • 23 maart 2013 om 20:41
  Permalink

  uhhh…….. ik zie niets ……..

  • 23 maart 2013 om 23:35
   Permalink

   Vooraf had MSC Cruises (via Twitter) laten weten dat de doopceremonie live zou worden uitgezonden via TG COM op hun website. Uiteindelijk bleek de stream niet via de website aangeboden te worden. Een link naar de stream is pas later op Facebook door MSC geplaatst.

Reacties zijn gesloten.

Aan het laden