Win een cruise bij Holland America Line

140th_sweeps_blogSpot_280x160

Vanwege de komende 140e verjaardag van de Holland America Line houdt de cruisemaatschappij via Facebook een wedstrijd waarbij maar liefst vier cruises te winnen zijn. De te winnen cruise is een maximaal 14 dagen durende cruise naar keuze in een buitenhut.

Om mee te doen moet je naar de Facebook pagina van de Holland America line, vervolgens de pagina “Liken” en klikken op “Win a Cruise”.

De wedstrijd duurt tot en met 8 mei 2013. De winnaars worden bekend gemaakt rond 13 mei 2013.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ga je mee op cruise?

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​