Binnenkort nieuwe gerechten van Rudi Sodamin bij HAL

Holland America Line heeft op haar blog bekend gemaakt dat het tijdens het nieuwe cruiseseizoen in Alaska en Europa op alle cruiseschepen in haar vloot nieuwe gerechten aan haar passagiers zal presenteren. Het gaat om 25 nieuwe hoofdgerechten en 12 nieuwe dessertgerechten. Deze nieuwe culinaire hoogstandjes zijn allen afkomstig van de meesterkok van de cruisemaatschappij, Rudi Sodamin en John Mulvaney (Traveling Corporate Executive Chef). Beide brachten afgelopen week twee dagen door in de proefkeuken van Holland America Line om nieuwe recepten uit te proberen.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​