Carrieredagen op komst bij Aida Cruises

Career Day bij Aida. Foto: Frank Hormann/ nordlicht

Net als vorig jaar houdt het Duitse Aida Cruises de komende maanden enkele open dagen voor toekomstige medewerkers. Tijdens deze dagen worden de sollicitanten uitgenodigd op een van de schepen van Aida Cruises. Onder de noemer Aida Career Days worden op de AIDAbella sollicitanten uitgenodigd in Warnemünde op 2 mei, 13 mei of op 28 augustus 2013. In Hamburg worden de sollicitaties gehouden op de AIDAsol op 29 mei, 12 augustus of op 11 september 2013.

Aida heeft vorig jaar ongeveer 150 sollicitanten uitgenodigd die een dag lang mochten kijken op het schip. Ze kwamen langs hun mogelijk toekomstige werkplek en zagen het leven op een schip. Aida biedt onder andere mogelijkheden in de bars, restaurants, keuken, in de techniek, fitness of entertainment. Op de dag zelf vinden ook de sollicitatiegesprekken plaats en eventuele praktijktesten om te zien of de sollicitant het vak beheerst. Wanneer alle onderdelen aan het einde van de dag zijn afgerond, krijgt de sollicitant direct te horen of hij/zij een kans maakt.

Sollicitanten moeten zich van te voren aanmelden op www.aida-jobs.de

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

Aan het laden