Hapag Lloyd brengt nieuwe 2014 gids uit voor MS Europa

MS Europa

Het meest luxueuze schip ter wereld, de MS Europa van Hapag Lloyd Cruises, gaat in 2014 een aantal unieke cruises doen. De 408 gasten van de MS Europa kunnen gaan genieten van twee bijzondere klassieke muziek cruises in 2014. De cruises waarbij Engels en Duits de voertaal zijn, vinden plaats van 29 april – 11 mei 2014 en van 31 augustus-13 september 2014. Tijdens de eerste cruise vindt het Stella Maris International Vocal Competition festival plaats waarbij getalenteerde jonge opera zangers een zangcompetitie aan boord  met elkaar aangaan.  Tijdens de tweede cruise vindt het Ocean Sun Festival plaats, waarin grote klassieke musici aan boord concerteren en aan land op bijzondere plekken. 

Een andere bijzondere cruise op de MS Europa is het jaarlijkse Food Festival, waarbij ook in 2014 gasten kunnen genieten van de beste wijnen en verse vis die sterrenkoks voor de gaten bereiden. De cruise van 10-24 juni gaat van Lissabon naar Hamburg en doet havens aan in Frankrijk, Groot-Brittannië en België. 
Nieuw in 2014 is dat kinderen gratis mee mogen reizen wanneer zij onder de 12 jaar zijn en bij de ouders in de suite verblijven. Kinderen van 12-15 jaar betalen slechts 50 euro per nacht.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)