SeaDream voor het eerst naar Panamakanaal en Costa Rica

SeaDream I

Voor de eerste keer in haar 12-jarige geschiedenis vaart SeaDream Yacht Club naar Costa Rica. Vanaf 9 november tot en met 4 januari vaart de SeaDream I eerst door het Panamakanaal en daarna routes vanuit de steden Balboa en Caldera in Costa Rica. Op 9 november start de SeaDream I met een 9 daagse route  door het Panamakanaal, die zo goed als volgeboekt is. Er is wel nog plek op de cruises daarna.

De SeaDream I vaart vervolgens in 5 dagen van Panama City naar Caldera en op 23 november start SeaDream I vanuit Caldera, Costa Rica met een 7 daagse noordelijke en vervolgens op 7 december met een 7 daagse zuidelijke route. Op 14 december en 21 december vaart SeaDream I deze routes opnieuw. De 7 daagse routes kunnen samengevoegd worden tot een indrukwekkende 14 daagse reis.

SeaDream Yacht Club stelt een Engelstalige online presentatie ter beschikking om de bestemming en de boetiekrederij beter te leren kennen. Door een mail te sturen naar pnuyens@seadream.com is deze informatie te ontvangen.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.