Cruisereiziger
Bestemmingen

SeaDream voor het eerst naar Panamakanaal en Costa Rica

SeaDream I

Voor de eerste keer in haar 12-jarige geschiedenis vaart SeaDream Yacht Club naar Costa Rica. Vanaf 9 november tot en met 4 januari vaart de SeaDream I eerst door het Panamakanaal en daarna routes vanuit de steden Balboa en Caldera in Costa Rica. Op 9 november start de SeaDream I met een 9 daagse route  door het Panamakanaal, die zo goed als volgeboekt is. Er is wel nog plek op de cruises daarna.

De SeaDream I vaart vervolgens in 5 dagen van Panama City naar Caldera en op 23 november start SeaDream I vanuit Caldera, Costa Rica met een 7 daagse noordelijke en vervolgens op 7 december met een 7 daagse zuidelijke route. Op 14 december en 21 december vaart SeaDream I deze routes opnieuw. De 7 daagse routes kunnen samengevoegd worden tot een indrukwekkende 14 daagse reis.

SeaDream Yacht Club stelt een Engelstalige online presentatie ter beschikking om de bestemming en de boetiekrederij beter te leren kennen. Door een mail te sturen naar pnuyens@seadream.com is deze informatie te ontvangen.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)