[video] Scheepshoorn Royal Princess speelt openingslied Love Boat

De Royal Princess liet dinsdag letterlijk van zich horen in het droogdok van de werf van het Italiaanse Fincantieri in Monfalcone. Het nieuwe cruiseschip van Princess Cruises, dat in augustus van dit jaar werd gelanceerd en komende lente in de vaart zal worden genomen, testte uitgebreid haar scheepshoorn voor het publiek. Tot verrassing van de aanwezigen ‘speelde’ de hoorn het openingslied van de Love Boat.

ARVE Error: id and provider shortcodes attributes are mandatory for old shortcodes. It is recommended to switch to new shortcodes that need only url

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​