[video] Scheepshoorn Royal Princess speelt openingslied Love Boat

De Royal Princess liet dinsdag letterlijk van zich horen in het droogdok van de werf van het Italiaanse Fincantieri in Monfalcone. Het nieuwe cruiseschip van Princess Cruises, dat in augustus van dit jaar werd gelanceerd en komende lente in de vaart zal worden genomen, testte uitgebreid haar scheepshoorn voor het publiek. Tot verrassing van de aanwezigen ‘speelde’ de hoorn het openingslied van de Love Boat.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.