Cruisereiziger
Cruisemaatschappij

Costa Cruises viert op 31 maart 65e verjaardag

Costa Cruises

Costa Cruises bestaat zondag 31 maart precies 65 jaar. Deze mijlpaal wordt overal ter wereld gevierd en is tevens het startsein van een reeks speciale initiatieven gedurende het hele jaar. Op de dag af 65 jaar geleden voer de ‘Anna C’ van Costa de haven van Genua uit op haar eerste reis naar Buenos Aires.  Het was het eerste schip van Costa dat geheel gericht was op passagiersvervoer, en vormt het begin van een geschiedenis die getuigt van een rijke traditie en ervaring in de cruise industrie. Costa nam al in 1948 als eerste ter wereld  passagiershutten met airconditioning in gebruik en in 1959 volgde het eerste schip ter wereld geheel gewijd aan pleziercruises. In de loop der jaren volgden vele innovaties op het gebied van schepen, service en vaargebieden, met als doel het bieden van een onvergetelijke vakantie aan miljoenen gasten. Costa is dankbaar voor alle waardering en gaat met vernieuwd enthousiasme de toekomst tegemoet.

Op deze datum is het niet alleen feest, het markeert ook het begin van een aantal initiatieven. De 65e verjaardag wordt aan boord van alle schepen, op de Middellandse Zee, Caribbean, Zuid-Amerika, de Emiraten, Azië of waar dan ook, uitgebreid gevierd. De gasten aan boord zijn uitgenodigd voor speciale shows, galacocktails en diners. Enkele havens waar de schepen die dag aanleggen, zoals Buenos Aires en Shanghai, zijn geheel in feestsfeer. In Nederland trakteert Costa  het komende jaar op zeer feestelijke prijzen waarmee Costa Cruises luxe bereikbaar maakt.

Voor meer informatie: Costa Cruises

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!