Cruisereiziger

De grootste Nederlandse cruisesite met het laatste cruise-nieuws, persoonlijke ervaringen en alles over cruises

Cruisereiziger

Crystal Cruises biedt extra korting voor singles

Crystal Cruises heeft voor alleenreizenden in een eigen hut goed nieuws bekendgemaakt. Voor een groot aantal cruises zijn nu lagere prijzen beschikbaar voor eenpersoons gebruik van de hut. De toeslag is nu slechts 10% voor een deluxe hut. Voor in totaal 26 cruises van juni tot en met december op de Crystal Serenity en de Crystal Symphony zijn deze prijzen beschikbaar.

Crystal zorgt ervoor dat alleenreizenden samen met een gastheer of gastvrouw kunnen dineren of meedoen aan een dansavond zodat er gemakkelijk contacten worden gelegd tijdens de reis. Prijzen beginnen bij ongeveer 1960 euro voor een week cruisen.

Cruisen bij Crystal Cruises betekent een all inclusive cruise met alcoholische en niet alcoholische drankjes, fooien op twee zessterren schepen.

Bekijk Crystal bij:

Nog niet bekend.

Lees Ook:

Alleen op cruise: de veelgestelde vragen!

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)