Cruisereiziger
Bestemmingen

MSC Divina vaart vanaf november 2013 gehele jaar vanuit Florida

MSC Divina

MSC Cruises heeft bekendgemaakt dat de MSC Divina, het zusterschip van de MSC Preziosa, vanaf november van dit jaar een geheel jaar cruises zal maken vanuit de haven van Miami. De Italiaanse cruisemaatschappij wil hiermee voldoen aan de grote vraag van reisagenten en consumenten in de Noord-Amerikaanse markt. Het is zowel de eerste keer dat de MSC Divina, die vorig jaar lente werd gedoopt, zal varen in Noord-Amerika als dat MSC vanuit de haven van Miami vertrekt. De afgelopen 8 jaar bood MSC al wel in de herst en winter cruises aan in Noord-Amerika. De exacte routes van de MSC Divina zullen op korte termijn bekend worden gemaakt.

De MSC Divina, die is gedoopt door actrice Sophia Loren, bevat 1.715 hutten, 322.900 vierkante meter openbare ruimte, een casino, 7 restaurants, 18 bars en lounges, 5 zwembaden, bowlingbaan, theater, fitnessruimte, spa, internetcafe, jeugd- en kinderspeelruimtes en de prestigieuze MSC Yacht Club, een exclusief VIP-ruimte op het schip.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, of via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!