Cruisereiziger
Nieuwe cruiseschepen

Norwegian Breakaway heeft zee-testen succesvol doorlopen

Norwegian Breakaway - © Norwegian Cruise Line

De Norwegian Breakaway van Norwegian Cruise Line heeft succesvol de talloze zee-testen doorlopen die het schip afgelopen week heeft gehad. De zeetesten vonden plaats voor de kust van Noorwegen en Denemarken. Vanaf 25 maart 2013 begonnen de testen op nautisch en op technisch gebied zoals wendbaarheid en snelheid. Een aantal standaard uitwijk en stop manoeuvres werden met succes uitgevoerd. Als laatste werden de vibratie (trillingen) en geluid getest in de publieke ruimtes, de gangen en de gehorigheid van de hutten. Ook werden de windsnelheden gemeten bij het zwembad en de promenade The Waterfront waar restaurants en bars een plek hebben.

De volgende stap voor de aankomst in Rotterdam op 26 april 2013, is het gereedmaken van het interieur van het schip.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)