Norwegian Breakaway heeft zee-testen succesvol doorlopen

Norwegian Breakaway - © Norwegian Cruise Line

De Norwegian Breakaway van Norwegian Cruise Line heeft succesvol de talloze zee-testen doorlopen die het schip afgelopen week heeft gehad. De zeetesten vonden plaats voor de kust van Noorwegen en Denemarken. Vanaf 25 maart 2013 begonnen de testen op nautisch en op technisch gebied zoals wendbaarheid en snelheid. Een aantal standaard uitwijk en stop manoeuvres werden met succes uitgevoerd. Als laatste werden de vibratie (trillingen) en geluid getest in de publieke ruimtes, de gangen en de gehorigheid van de hutten. Ook werden de windsnelheden gemeten bij het zwembad en de promenade The Waterfront waar restaurants en bars een plek hebben.

De volgende stap voor de aankomst in Rotterdam op 26 april 2013, is het gereedmaken van het interieur van het schip.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.