MSC introduceert online fotoalbum voor cruisereizigers

Cruisereizigers van MSC Cruises kunnen vanaf heden al hun bijzondere momenten aan boord delen met vrienden en familie. De Mediterrane cruiserederij lanceert een “My Moments” tool en een wereldwijd Instagram profiel om cruise ervaringen van reizigers een social touch te geven.  Via de “My Moments” tool kunnen reizigers hun eigen fotoalbum aan boord creëren en direct delen met de rest van de hele wereld. Doordat reizigers hun ervaringen kunnen delen, ontstaat er een nieuwe, persoonlijke reiservaring aan boord. Foto’s worden gemakkelijk geüpload en vervolgens gedeeld via Facebook, Twitter en Google+. De “My Moments” tool is verkrijgbaar op de website van MSC Cruises in het Engels, Frans, Duits, Italiaans en Spaans. De link http://mymoments.msccruises.com/ laat voorbeelden van albums zien en geeft inspiratie voor een eigen album.

Op zaterdag 23 maart werd het nieuwste schip van MSC Cruises, MSC Preziosa, gedoopt in Genua. Dit was tevens het startschot voor de lancering van het wereldwijde Instagram profiel van de cruiserederij, waarmee reizigers gestimuleerd worden om hun gedenkwaardige momenten aan boord te delen via de bekende social media kanalen. Voor MSC Cruises is Instagram een manier om meer reizigers aan zich te binden door middel van het delen van foto’s, het uitschrijven van wedstrijden of het bekend maken van nieuws over de vloot, de bestemmingen en de Mediterrane manier van leven. Om de speciale momenten te delen is er de hashtag #moments geïntroduceerd, username msccruisesofficial.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!