Cruisereiziger
Nieuwe cruiseschepen

NCL maakt kapitein Norwegian Breakaway bekend

Norwegian Breakaway - © Norwegian Cruise Line

Op 26 april 2013 komt de Norwegian Breakaway voor de eerste keer aan in Rotterdam. Het nieuwste cruiseschip van Norwegian Cruise Line zal dan onder leiding staan van kapitein Evans Hoyt.  Dat heeft de cruisemaatschappij afgelopen week bekendgemaakt. Hoyt is een ervaren zeeman met meer dan 30 zeejaren. De Amerikaan is sinds 2005 in dienst van Norwegian Cruise Line. Hij was o.a. de eindverantwoordelijke op de Pride of America en de Norwegian Spirit. Tijdens verlof zal hij vervangen worden de Zweed Hakan Svedung. Ook hij vaart al 35 jaar op zee en is momenteel kapitein op de Norwegian Epic. Sinds 2006 is hij werkzaam voor NCL. Na de trans-atlantische en inaugurele cruises zal de Norwegian Breakaway 7-daagse cruises gaan maken vanuit New York naar Bermuda.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, of via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!