Oosterdam en Volendam in 2013/2014 weer ‘Down Under’

Achterdek MS Oosterdam

Holland America Line heeft bekendgemaakt dat zowel de MS Oosterdam als de MS Volendam in het cruiseseizoen 2013-2014 terug zullen keren naar Australië, Nieuw-Zeeland en de Zuidelijke Pacific voor een reeks cruises waarbij meer dan 50 haven zullen worden aangedaan.

Andere hoogtepunten zijn de Outback van Australië en het Great Barrier Reef, ’s werelds grootste koraalrif. Cruisereizigers kunnen kiezen uit meerdere routes, variërend van 10- tot 14-daagse cruises van en naar Sydney (Australië) of vanuit Sydney danwel Auckland (Nieuw-Zeeland) tussen oktober 2013 en maart 2014.

In Nieuw-Zeeland worden o.a. het Fiordland National Park en Bay of Plenty, bekend om haar mooie stranden aangedaan. Zowel de noordelijke- als zuidelijke eilanden van Nieuw-Zeeland met populaire bestemmingen als Wellington, Napier en Tauranga, liggen op de route. ‘De afgelopen jaren is de populariteit van de Australische regio heel hard gegroeid vanwege haar schoonheid, diversiteit en vriendelijke inwoners. Veel reizigers zien het als de mooiste reis van hun leven’, aldus Richard Meadows, Executive Vice President van Holland America Line.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.