Star Clippers biedt cruises vanuit Kopenhagen

Star Flyer

Ook dit jaar brengt Star Clippers weer een aantal reizen rond Scandinavië op het prachtige zeilschip de Star Flyer. Op de Star Flyer reizen maximaal 170 passagiers mee die genieten van rust, comfort en een perfecte service. Niet alleen het leven aan boord van de Star Flyer spreekt tot de verbeelding maar ook de reisroute. Het zeilschip vertrekt op 25 mei, 15 juni en 6 juli voor een droomreis van tien nachten vanuit de Zweedse hoofdstad Stockholm. De aanleghavens zijn Visby in Gotland, Talinn met zijn middeleeuwse sfeer en St-Petersburg met de Hermitage, een Russisch kunstmuseum van wereldniveau. Ook in Helsinki, de hoofdstad van Finland, gaan de cruisereizigers aan land voor een boeiend stadsbezoek, net als in Hanko en Mariehamm. Elke stopplaats van deze voorjaars- en zomercruise is een kennismaking met hoogtepunten van de Europese cultuur.

Op 25 juni vertrekt de Star Flyer voor een 11 nachten durende reis naar Zweden, Estland, Finland, en Rusland. De Star Flyer gaat tijdens deze trip ook voor anker bij Saaremaa. Dit eiland in de Oostzee is bosrijk, heeft indrukwekkende rotskusten en tal van cultuurhistorische bezienswaardigheden. Tijdens deze reis wordt het door de Midzomerzon nauwelijks donker.

Lees ook: Star Clippers herhaalt Baltische routes in 2013

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)