Cruisereiziger
Hygiene

Tweede maal dit jaar slechte hygiënetest voor Celebrity schip

Voor de tweede keer in dit jaar heeft een Celebrity Cruises schip de hygiëne testen van het Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention (CDC) niet gehaald.  De Celebrity Century had laatst 78 punten van de benodigde 86 punten behaald. De Celebrity Summit een maand eerder 81 punten. De hygiëne onderzoeken vinden tweemaal per jaar onverwacht plaats.
De overtredingen stonden vermeld in een rapportage dat volgens Cruisecritic deze week pas bekendgemaakt werd. Zo waren een aantal medewerkers terwijl ze ziek waren toch nog voor korte tijd aan het werk gegaan, stond voedsel te lang buiten de koeling en waren de temperatuurinstellingen van een vaatwasmachine te laag.

Eind maart kwamen bericht dat twee andere schepen, de SeaDream II (84 punten) en de Golden Princess (81 punten), hun eerste CDC testen van dit jaar ook niet gehaald hadden.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)