Opening cruisetentoonstelling in Maritiem Museum tijdens museumweekend

Zaterdag 6 april opent in het Maritiem Museum tijdens het Nationaal Museumweekend de cruise familietentoonstelling ‘Zeekastelen, op vakantie met een cruiseschip’ geschikt voor kinderen vanaf acht jaar. Bezoekers wanen zich op de tentoonstelling ‘Zeekastelen’ in het Maritiem Museum Rotterdam voor even op een cruiseschip. Net als echte passagiers trekken ze door een doolhof aan gangen langs allerlei typen hutten, relaxen ze in de dekstoelen bij het zwembad, zetten ze enkele passen op de dansvloer, zingen ze mee met de karaoke versie van The Love Boat, schuiven ze aan bij het captains diner en luisteren ze naar de avonturen van cruisepassagiers.

Bij de tentoonstelling hoort ook een prijsvraag waarbij een cruise (gesponsord door Zeetours) kan worden gewonnen. Deelnemers moeten daarvoor lid worden de nieuwsbrief van het Maritiem Museum en automatisch ook die van Zeetours Cruises. Vervolgens staat in de nieuwsbrief van het Maritiem Museum een link naar een online stemformulier waarbij je favoriete cruisebestemming moet aangeven.

Klik hier om jezelf aan te melden voor de Maritiem Museum nieuwsbrief en kans te maken op de cruisevakantie!

Voor meer informatie over de tentoonstelling klik je hier.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)