[Video] Carnival Sunshine krijgt langzaamaan vorm

Carnival Destiny bevindt zich inmiddels alweer een een maand in het droogdok in Italie, waar het een grootscheepse renovatie ondergaat. Over enkele weken keert het cruiseschip van Carnival Cruise Lines weer terug in de vaart onder de nieuwe naam Carnival Sunshine. Meer dan 3.000 arbeiders werken dag en nacht aan de transformatie die bij elkaar 155 miljoen dollar kost. In bijgaande video krijg je een kijkje achter de schermen bij de bouw aan het Atrium, Serenity, Ocean Plaza en RedFrog Rum Bar. Op 5 mei moet de gehele operatie afgerond zijn, als de Sunshine begint aan serie cruises van 9 a 12 nachten vanuit Barcelona en Venetie.

ARVE Error: id and provider shortcodes attributes are mandatory for old shortcodes. It is recommended to switch to new shortcodes that need only url

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

close

Mis niets meer!


Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.