Crystal Cruises doet na lange tijd weer Amsterdam en Zeebrugge aan

Crystal Serenity

Crystal Cruises zal deze zomer voor het eerst in jaren weer zowel Nederland als Belgie aandoen. De ultraluxe cruisemaatschappij zal met e e n van haar twee schepen, de Crystal Serenity, in juni van dit jaar in Amsterdam en Zeebrugge komen tijdens een 7-daagse cruise vanuit Londen (Dover). Tijdens de cruise staan ook Oslo (Noorwegen), Helsingborg (Zweden) en Kopenhagen (Denemarken) als bestemmingen op het programma. Passagiers aan boord kunnen op deze cruise zelfs 2 dagen genieten van de hoofdstad van Nederland, op maandag 10 en dinsdag 11 juni 2013, omdat het 1 nacht bij de Amsterdamse Cruiseterminal blijft liggen.  Nieuw bij Crystal Cruises is tevens een 2-daagse landtour van Zeebrugge naar o.a. Luik, Brussel, Bastogne, Delft en Den Haag met verblijf in een 5-sterrenhotel dagelijks driegangenmaaltijden.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

close

Mis niets meer!


Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.