MS Rotterdam keert terug uit Azie na 90-daagse cruise

MS Rotterdam

Dinsdagochtend omstreeks 08:00 uur zal de MS Rotterdam in de haven van Rotterdam terugkeren van een 90-daagse cruise naar het Verre Oosten. Het cruiseschip van de Holland America Line vertrok op 9 januari vanuit Rotterdam naar Singapore, waar het via Engeland, Portugal, Spanje, Tunesie, Malta, Griekenland, Egypte, Verenigde Arabische Emiraten, India en Maleisie op 15 februari arriveerde. Op de terugreis werden o.a. Indonesie, Thailand, Sri Lanka, Oman, Jordanie, Italie en Marokko aangedaan. Dinsdagmiddag om 17:00 uur vertrekt de MS Rotterdam alweer uit de havenstad voor een 18-daagse cruise naar de Canarische Eilanden.

Het volgende cruiseschip dat Rotterdam zal aandoen is het nieuwste schip van Norwegian Cruise Lines, de Norwegian Breakaway, op vrijdag 26 april 2013 van 08:00-19:00 uur.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.