Cruisereiziger
Doop

Kate Middleton wordt doopmoeder van Royal Princess

@ Princess Cruises

Princess Cruises heeft niemand minder dan Kate Middleton, de vrouw van de Britse prins William, gestrikt als doopmoeder van de Royal Princess, het nieuwste cruiseschip in haar vloot. Zoals eerder gemeld zal de officiele ceremonie met de hertogin van Cambridge in de hoofdrol plaatsvinden op donderdag 13 juni in Southampton. Het zal het hoogtepunt zijn van een week vol festiviteiten rond de doop. Kate Middleton treedt als doopmoeder in de voetsporen van de moeder van haar man,  Diana (Prinses van Wales), die de originele Royal Princess in 1984 doopte. Andere bekende doopmoeders van cruiseschepen van Princess Cruises waren Audrey Hepburn, Sophia Loren, Margaret Thatcher en de cast van ‘The Love Boat’.

De spectaculaire ceremonie zal bol staan van Britse tradities met hedendaagse accenten, waaronder de zegening en optredens van de Royal Marines Band en doedelzakspelers van de Irish Guard. ‘Het is een grote eer voor Princess Cruises dat Hare Koninklijke Hoogheid de hertogin van Cambridge onze uitnodiging heeft aanvaard om de doopmoeder van Royal Princess te worden. We zijn blij dat de hertogin ons nieuwe schip zal dopen en ik kan me geen betere manier bedenken om onze Britse roots en onze toewijding aan het land te vieren’, aldus Alan Buckelew, CEO van Princess Cruises.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, of via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!