Cruisereiziger
Ontspanning

Uitgebreid entertainmentprogramma op MS Europa 2

@ Hapag-Lloyd Cruises

Hapag-Lloyd Cruises pakt groot uit met het entertainment aan boord van haar nieuwe schip de MS Europa 2, die in mei van dit jaar in de vaart komt. Er wordt momenteel in opdracht van de cruisemaatschappij door 4 productiebedrijven gewerkt aan 16 verschillende shows. Daarbij staan voornamelijk de elementen water, lucht, aarde en vuur centraal. Dit gebeurt door middel van comedy, live muziek, dans en spectaculaire circusacts. Er zullen elke week 2 verschillende exclusieve producties plaatsvinden in het moderne theater dat zich over 2 dekken uitstrekt.

Naast deze producties zullen ook jazz-concerten en comedy-avonden met internationale artiesten onderdeel uitmaken van het uitgebreide entertainmentprogramma. Pop-icoon Kim Wilde en Jazz vocalist Viktoria Tolstoy maken o.a. hun opwachting. Eind april zal de Europa 2 door de Franse STX Europa werf overhandigd worden aan Hapag-Lloyd Cruises. De doop zal vervolgens op 10 mei in Hamburg plaatsvinden. E e n dag later vertrekt het schip voor haar ‘Maiden Voyage’ van 14 dagen richting Lissabon.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, of via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!