Meer (nieuwe) Nederlandstalige excursies bij HAL

Villefranche
Villefranche

Holland America Line heeft bekendgemaakt dat het voor haar Nederlandse cruisepassagiers meer excursies in het Nederlands zal gaan aanbieden voor Europese bestemmingen. De nieuwe rondleidingen zijn met name samengesteld voor cruisereizigers die de belangrijkste monumenten en traditionele bezienswaardigheden in Europese havens al eens hebben bezocht. Het gaat o.a. om een wandeling bij Ft. Fløien in Bergen, een excursie van Monaco naar Villefranche-sur-Mer of een kayaktocht langs de Aurlandsfjord in Flam.
De rederij heeft ook speciale excursies voor Spaans- en Duitstalige klanten ontwikkeld gebaseerd op hun gebruiken. Deze excursies worden aangeboden op cruises, waar minimaal 30 reizigers deze gezamenlijke talen spreken. Ook voor gasten die toch een voorkeur hebben voor het bezichtigen van de populaire hoogtepunten in deze Europese bestemmingen worden excursies in zowel Nederlands, Duits als Spaans aangeboden.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)