Meer (nieuwe) Nederlandstalige excursies bij HAL

Villefranche
Villefranche

Holland America Line heeft bekendgemaakt dat het voor haar Nederlandse cruisepassagiers meer excursies in het Nederlands zal gaan aanbieden voor Europese bestemmingen. De nieuwe rondleidingen zijn met name samengesteld voor cruisereizigers die de belangrijkste monumenten en traditionele bezienswaardigheden in Europese havens al eens hebben bezocht. Het gaat o.a. om een wandeling bij Ft. Fløien in Bergen, een excursie van Monaco naar Villefranche-sur-Mer of een kayaktocht langs de Aurlandsfjord in Flam.
De rederij heeft ook speciale excursies voor Spaans- en Duitstalige klanten ontwikkeld gebaseerd op hun gebruiken. Deze excursies worden aangeboden op cruises, waar minimaal 30 reizigers deze gezamenlijke talen spreken. Ook voor gasten die toch een voorkeur hebben voor het bezichtigen van de populaire hoogtepunten in deze Europese bestemmingen worden excursies in zowel Nederlands, Duits als Spaans aangeboden.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.