‘Taste of De Librije ook naar andere cruiseschepen Holland America Line’

Jonnie Boer en Holland America Line zijn voornemens om het concept Taste of De Librije die de afgelopen maanden op de MS Rotterdam is gelanceerd ook te introduceren op de andere cruiseschepen in de vloot. Dat heeft de kok van het driesterrenrestaurant De Librije uit Zwolle dinsdag laten weten. Hij zal hiervoor groen licht geven als hij 100% zeker is van de kwaliteit. De Taste of De Librije vindt e e n keer in de tien dagen plaats in de Pinnacle Grill, het exclusieve restaurant op de HAL-schepen. Cruisepassagiers kunnen dan genieten van 5 van de in totaal 10 gerechten, die de afgelopen jaren een hit waren in De Librije. De koks aan boord hebben hiervoor een uitgebreide training gekregen van de keukenbrigade van Jonnie Boer.

Zie onderstaande video voor een uitgebreid interview dat Misset Horeca met Jonnie Boer, die tevens deel uitmaakt van de Culinary Council van de HAL, had aan boord van de MS Rotterdam over de samenwerking tussen De Librije en Holland America Line.

 

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!