Cruisereiziger
Ontspanning

AIDA Cruises introduceert eigen Panini-stickeralbum

@ AIDA Cruises

AIDA Cruises heeft vrijdag haar eigen stickeralbum gepresenteerd. De Duitse cruisemaatschappij is daarvoor een samenwerking aangegaan met het Italiaanse bedrijf Panini, dat is gespecialiseerd in het maken van verzamelbare stickers. Ze zijn o.a. bekend van de fameuze voetbalplaatjes. Het album bestaat uit 32 pagina’s dat plaats biedt aan 80 stickers met ontwerpen rond de thema’s vakantie op zee, natuur en wilde dieren. Zowel het stickerboek als de stickers zijn alleen aan boord van de cruiseschepen van AIDA verkrijgbaar. Kinderen krijgen een exemplaar in de AIDA Kids Club. Zij kunnen aan stickers komen via verschillende acties tijdens een cruise en door deze met elkaar te ruilen. In het album is er tevens ruimte voor vakantieverhalen, foto’s en handtekeningen. In het midden zit een grote poster van de doop van de AIDAstella. Het verzamelalbum (2,50 euro) en stickers (0,50 euro voor een pakje van 4) is tevens te koop in de shops van alle cruiseschepen van AIDA.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!