Van der Vaart verwelkomt MSC Magnifica in Hamburg

MSC Magnifica

Aanstaande maandag 15 april zal de MSC Magnifica aankomen in haar nieuwe thuishaven in Hamburg. Het cruiseschip van MSC Cruises zal daarbij worden verwelkomd door de kersverse aanvoerder van Hamburger SV, onze eigen Rafael van der Vaart. Naar aanleiding van de seizoenstart van de MSC Magnifica in de Duitse stad zal de Italiaanse directeur van MSC, Pierfrancesco Vago, uit handen van Van der Vaart een shirt van de lokale club ontvangen met de handtekeningen van alle spelers. Aansluitend zal de international in de cruiseterminal Altona handtekeningen uitdelen aan fans. Sinds 2012 is MSC Cruises sponsor van HSV. Tot september 2013 zal de MSC Magnifica diverse cruises naar Noord-en West-Europa varen. Daarbij zal het o.a. Amsterdam regelmatig aandoen. Een aantal cruises zullen ook de hoofdstad van Nederland als begin- en eindpunt hebben.

Lees meer:  MSC Magnifica moet vanwege kroning uitwijken naar ACT

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.