Cruisereiziger

De grootste Nederlandse cruisesite met het laatste cruise-nieuws, persoonlijke ervaringen en alles over cruises

Cruisereiziger

Dinsdag maakt Royal Caribbean details Quantum of the Seas bekend

@ Royal Caribbean

Aanstaande dinsdag 16 april belegt Royal Caribbean een grote persconferentie in New York. De Amerikaanse cruisemaatschappij zal daar meer bijzonderheden bekendmaken van haar nieuwste cruiseschip Quantum of the Seas, die momenteel wordt gebouwd op de Meyer Werft in Papenburg (Duitsland). De verwachting is dat Royal Caribbean in ieder geval 2 a 3 innovaties bekend zal maken die zowel nieuw zijn voor Royal Caribbean als de gehele cruisewereld. Quantum of the Seas maakt net als de Anthem of the Seas onderdeel uit van de nieuwe Quantum Klasse. Beide schepen zullen een gewicht krijgen van 158.000 ton en een capaciteit van 4.100 passagiers. Ze worden in de herfst van 2014 en lente van 2015 geintroduceerd.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!