Carnival Conquest en Disney Wonder pikken Cubaanse vluchtelingen op

@ Carnival Cruise Lines

Zowel de Disney Wonder als de Carnival Conquest hebben vrijdag nabij de kust van Key West vluchtelingen in nood te hulp geschoten. De Carnival Conquest haalde 8 Cubanen van een vlot op de Atlantische Oceaan. Dat gebeurde in overleg met de kustwacht van de Verenigde Staten. Aan boord kregen ze voedsel, water en medische hulp. ’s Avonds laat werden de personen overgedragen aan de Amerikaanse autoriteiten. De Disney Wonder pikte op verzoek van de kustwacht van de Verenigde Staten 8 vluchtelingen op.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.