Cruisereiziger
Overig cruisenieuws

Carnival Conquest en Disney Wonder pikken Cubaanse vluchtelingen op

@ Carnival Cruise Lines

Zowel de Disney Wonder als de Carnival Conquest hebben vrijdag nabij de kust van Key West vluchtelingen in nood te hulp geschoten. De Carnival Conquest haalde 8 Cubanen van een vlot op de Atlantische Oceaan. Dat gebeurde in overleg met de kustwacht van de Verenigde Staten. Aan boord kregen ze voedsel, water en medische hulp. ‘s Avonds laat werden de personen overgedragen aan de Amerikaanse autoriteiten. De Disney Wonder pikte op verzoek van de kustwacht van de Verenigde Staten 8 vluchtelingen op.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)